Lokaal nieuws woensdag 12 februari 2020

De beste hypotheek voor jouw woning. Van advies tot akte.

Van de Brink & Schuiteman Assurantie?n BV is een financieel advieskantoor. Al sinds 1948 zijn wij een betrouwbare partner voor onze relaties. Onze dienstverlening bestaat uit drie onderdelen:

  • VDBS Hypotheekadvies

  • VDBS Verzekeringen

  • VDBS Pensioenadvies

Eerlijk en deskundig advies

Je kunt bij ons advieskantoor terecht voor het regelen van een hypotheek, verzekeringen en pensioen. We gaan voor het beste advies aan onze relaties, vanuit een persoonlijk contact. Onze adviseurs zetten daarvoor al hun kennis, ervaring en gedrevenheid in. Als onafhankelijk kantoor hebben wij geen banden met een bepaalde bank of verzekeringsmaatschappij. Wel werken we samen met bijna alle geldverstrekkers in Nederland. Daardoor kunnen wij rechtstreeks een hypotheek voor je aanvragen. Dat kan bijvoorbeeld bij de Rabobank, ABN-Amro, Florius, Obvion, Nationale Nederlanden en Munt.

Ons advieskantoor is niet afhankelijk van banken en maatschappijen. Het advies dat wij je geven, is daardoor altijd eerlijk en écht passend bij jouw situatie en wensen.

Wij regelen je hypotheek van A tot Z

Wil je een hypotheek afsluiten? Wij gaan graag voor je aan de slag! De hypotheekadviseur loopt het hele proces met je door. Van de hypotheekaanvraag tot en met het passeren van de hypotheekakte bij de notaris. Wil je bijkomende verzekeringen afsluiten? Voor een advies en aanvraag brengen we geen extra kosten in rekening.

Sluit je via ons de eerste een hypotheek af? Dan doen wij dit voor het lage tarief van € 2195,-- een speciaal rentetarief voor nieuwbouw woningen. Alles inbegrepen, transparant en zonder verrassingen.

Zullen we kennismaken?

Heb je interesse in ons aantrekkelijke aanbod? Kom dan langs voor een vrijblijvend gesprek. Met een kop koffie maken we graag kennis, en bespreken we je wensen en vragen. We kijken samen naar de mogelijkheden en informeren je over (bijkomende) kosten en te verwachten maandlasten. Ook geven we je tips over de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) en Bijna Energieneutraal Gebouw (BENG). Beide regelingen kunnen je financieel voordeel opleveren.

Voor dit gesprek trekken we zo’n twee uur tijd uit. Wat dat je kost? Helemaal niets. Wij helpen je graag en hopen op je vertrouwen in ons advies.

Bel ons voor het maken van een afspraak op (0341) 35 38 54, of stuur een e-mail naar hypotheek@vdbs.nl. De koffie staat voor je klaar!

Van den Brink & Schuiteman Assurantien BV
Midden Engweg 21, 3882 TS Putten 

Terug naar overzicht

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden