Rimpeler

Putten
Actueel aanbod

€ 385.000,- tot € 385.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
197 - 197m2
Kaveloppervlak
300 - 300m2
Inhoud
550 - 550m3
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Dorps wonen midden in het groen
Vroeger bestond het gebied ten westen van Putten uit ongerepte atuur. Om het treinstation van Putten met Hoef en Bijsteren te verbinden, werd in de jaren twintig Rimpelerweg aangelegd. Rondom deze weg verschijnt straks een nieuwe woonwijk met circa driehonderd huizen: Rimpeler.
De komst van Rimpeler betekent niet dat de ongerepte natuur verloren gaat. De wijk bestaat uit sfeervolle, dorpse woonerven die worden omgeven door eeuwenoud groen. Dit natuurschoon komt samen in het hart van de wijk, waar een gebied met bomen, grasvelden en speelplekken als een groen lint tussen de woonerven door slingert.

Centrale ligging
Rimpeler bevindt zich op een centrale plek aan de rand van Putten. Je loopt in vijf minuten naar het station, waar je de trein kunt nemen richting Zwolle, Amersfoort of Utrecht. Ook het centrum van Putten is vlakbij. Wanneer je op de fiets stapt, ben je er binnen tien minuten. Met de auto op pad? Op nog geen halfuur rijden liggen steden als Harderwijk en Amersfoort.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rimpeler
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
36 (waarvan 1 beschikbaar)
Prijs
€ 385.000,- tot € 385.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden