Bouwkavels Rimpeler - Putten

Putten
Actueel aanbod

€ 215.000,- tot € 275.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
403 - 522m2

Over dit project

Putten
Putten is gelegen op de grens van de Veluwe en de Gelderse Vallei en heeft een mooi, duurzaam en landelijk karakter. Naast de vele groene uitvalswegen en bijzondere bezienswaardigheden zoals het Historisch Museum ‘De Tien Malen’, heeft Putten een veelzijdige en gezellige dorpskern.

Locatie
Het plangebied van Rimpeler ligt aan de westzijde van de bebouwde kom van Putten. De nieuw te realiseren woonwijk ligt tussen de Stationsstraat, de wijk Bijsteren en de Rimpelerweg. De verbinding met het landschap wordt behouden doordat bestaande houtwallen worden gespaard. Het groene, duurzame en landelijke karakter zorgt voor een prettige woonomgeving voor zowel starters als gezinnen.

Ontwikkeling
Binnen de afgrenzing van de wijk Rimpeler komen kleinschalige bouwvelden. De bouwvelden krijgen een informele en dorpse sfeer en worden van elkaar gescheiden door centrale groenzones. De wijk zal ruimte bieden aan circa 300 woningen, zowel rij- en hoekwoningen en vrijstaande woningen. een nieuwbouwplan dat rijk is aan verschillende woningtypes, voor ieder wat wils.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bouwkavels Rimpeler - Putten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
4 (waarvan 3 beschikbaar)
Prijs
€ 215.000,- tot € 275.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden