Putten - Rimpeler fase 3

Putten
Actueel aanbod

€ 280.000,- tot € 435.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
92 - 157m2
Kaveloppervlak
125 - 325m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Fijn wonen in Putten

Groen, Groener, Groenst
Putten staat bekend om de veelzijdige natuur. Dat ervaar je in Rimpeler, maar ook daarbuiten. Je kunt wandelen tussen de oude eikenbomen van het Speulerbos, turen over de eindeloze Vergezichten van Nationaal Landschap Arkemheen-Eemland of een bezoek brengen aan de bijzondere waternatuur van Delta Schuitenbeek. Tussendoor kom je tot rust op een van de vele bankjes. In zo'n mooie omgeving kun je wel uren blijven zitten!

Agrarisch dorp in het hart van Nederland
Putten is een dorp dat in het kustgebied van de vroegere Zuiderzee ligt. Al in 855 werd de naam Putten voor het eerst in een akte genoemd. Het staat van oudsher bekend als agrarisch dorp met veel boerderijen. Deze boerderijen vind je nog steeds, maar in de loop der jaren zijn er allerlei woonwijken bij gekomen.

Tot begin jaren negentig breidde Putten vooral aan de oostkant uit, richting de groene bossen en paarse heidevelden van de Veluwe. Daarna volgde de westkant met wijken Husselerveld en Bijsteren. Nu is Rimpeler aan de beurt. De wijk grenst aan de Stationsstraat, die het centrum van Putten met de rest van Nederland verbindt.

Putten ligt in het hart van Nederland. Met de trein reis je eenvoudig naar steden als Zwolle, Amersfoort en Utrecht. Ook met de auto kun je overal snel naartoe. Via binnenwegen rijd je zo de A28 op.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Putten - Rimpeler fase 3
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
31 (waarvan 31 beschikbaar)
Prijs
€ 280.000,- tot € 435.000,-

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden