Putten Centrum | Dorpsstraat - Krommestraat

Putten - Putten
Toekomstig aanbod

€ 350.000,- tot € 695.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 160m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 3

Over dit project

Putten Centrum | Alles binnen handbereik
Wonen in het centrum van een stad of dorp, op loopafstand van de supermarkt, de weekmarkt om de hoek, die ene speciale winkel binnen 5 minuten lopen en gezondheidsvoorzieningen direct binnen handbereik. Dat is wonen in het centrum van Putten, levendigheid en voorzieningen binnen handbereik, maar ook binnen 10 minuten kunnen recreëren in prachtige natuur die de Veluwe rijk is.

Op dit moment wordt er gewerkt aan diverse initiatieven voor woningbouw in het centrum van Putten. Een van de plannen is dit schetsplan bestaande uit 5 zeer hoogwaardige appartementen van ca. 100 m² tot 160 m². Elk appartement is ruim opgezet, heeft één of meerdere riante eigen buitenruimte en is te bereiken via een centrale opgang voorzien van lift.

Het plan zit momenteel nog in de schetsfase en kan nog geheel op de wensen van toekomstige bewoners worden afgestemd. Wilt u wonen in het centrum van Putten? In een hoogwaardig, ruim en modern appartement? Met alle voorzieningen binnen handbereik? Schrijft u zich dan nu in voor het project en we houden u op de hoogte van toekomstige ontwikkelingen.

De nu bedachte indeling bestaat uit:
Appartement 1: Eerste verdieping, ca. 100 m²
Appartement 2: Eerste verdieping, ca. 140 m²
Appartement 3: Eerste verdieping, ca. 140 m²
Appartement 4: Tweede verdieping, ca. 150 m²
Appartement 5: Tweede verdieping, ca. 160 m²

Deze indeling is de eerste schets, bent u bijvoorbeeld op zoek naar een kleiner appartement of iets met een andere indeling? Schrijft u zich dan ook in voor het project. Dan kunnen we samen met u en alle andere geïnteresseerden een gebouw maken dat niet alleen prachtig past in het centrum van Putten, maar precies past bij uw woonwensen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Putten Centrum | Dorpsstraat - Krommestraat
Koopwoningen
5
Prijs
€ 350.000,- tot € 695.000,-
Type woningen
Appartement, Penthouse

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Eigendom
Volle eigendom
Balkon
Balkon
Overige
Lift, Oplaadpunt elektrische auto
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Fitness, Huisarts, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden