De Oude Plaats - Landelijk wonen in Putten

Putten - Putten
Toekomstig aanbod

€ 295.000,- tot € 650.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
100 - 250m2
Kaveloppervlak
180 - 525m2
Aantal slaapkamer(s)
2 - 5

Over dit project

Op de hoek van de Mennestraat en het Aaltsengoed staat nog een van de originele elementen van het voormalige agrarische gebied Bijsteren. In 2006 is in dit gebied al gestart met de bouw van 800 woningen en de locatie aan de Mennestraat is van de laatste plekken in deze populaire wijk van Putten waar nog nieuw gebouwd kan worden.

Voor de plek is nu een herontwikkelingsplan bedacht dat de oude functie eer aan zal doen en het mogelijk maakt voor u om landelijk te wonen én alle voorzieningen van een moderne woonwijk dichtbij te hebben. Het voorlopige plan bestaat uit een mix van rijwoningen en twee-onder-een-kap woningen op een ruime kavel.

Het plan is nog niet definitief en kan nog gewijzigd worden door u, de toekomstige bewoner. Schrijft u zich daarom in voor dit project en maak uw woonwensen kenbaar. Met uw voorkeuren kan het plan precies zo gemaakt worden dat er straks een woning staat die volledig voldoet aan uw wensen. Schrijft u zich nu in voor het project en u bent de eerste die al het nieuws van deze laatste ontwikkeling in Bijsteren ontvangt!

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Oude Plaats - Landelijk wonen in Putten
Koopwoningen
5
Prijs
€ 295.000,- tot € 650.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden