Rimpeler - Putten

Putten
Actueel aanbod

€ 189.000,- tot € 230.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
40 - 59m2
Aantal slaapkamer(s)
1 - 2

Over dit project

Wonen aan de rand van het dorp, in een groene omgeving, en dicht bij het station. Dat is mogelijk in de nieuwe twee- en driekamerappartementen van de wijk Rimpeler. De appartementen zijn kleinschalig opgezet en van alle moderne gemakken voorzien. Het duurzame en landelijke karakter van de wijk zorgt ervoor dat jij je snel thuis zult voelen op deze plek.

Uitwaaien aan de randmeren
De vier Veluwerandmeren zijn geliefd bij vissers, natuurliefhebbers en watersporters.
Het ondiepe water geeft verkoeling op een warme zomerdag, en maakt in een
strenge winter mooie schaatstochten mogelijk. Met een bootje kun je naar één van de onbewoonde eilanden varen.

Alles bij de hand
De nieuwe wijk ligt op een ideale locatie aan de Rimpelerweg en vormt een schakel tussen de wijk Bijsteren, Husselerveld en het stationsgebied. Aan deze westrand van het dorp Putten heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik. Het station is slechts een paar minuten lopen van je verwijderd. In 7 minuten fietsen bevind je je in het gezellige dorpscentrum met diverse winkel- en horecagelegenheden. Wil je Putten uit? Dan zit je na 5 minuten rijden al op de A28 richting Amersfoort of Zwolle.

De nieuw te realiseren woonwijk in Rimpeler zal ruimte bieden aan circa 300 woningen in verschillende types: vrijstaande woningen, tweeonder-een-kapwoningen, hoekwoningen, rijwoningen en appartementen. Zo is er voor ieder wat wils.

De buurt krijgt een informele en dorpse sfeer. De 12 appartementen van PAND#1 bevinden zich centraal in het nieuwbouwplan. Het gebouw ligt direct aan een groenstrook. Langs het gebouw loopt een fietspad en een wandelpad. De bestaande oude bomen geven samen met de nieuwe beplanting het terrein een natuurlijk en sfeervol karakter.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Rimpeler - Putten
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
24 (waarvan 12 beschikbaar)
Prijs
€ 189.000,- tot € 230.000,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Voorz. binnen 1 Km.
Busstation, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden