Wandgrimeurs

Florijn Putten

Putten - Putten
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

De Florijn
Wilt u graag wonen op een plek waar u het beste van twee werelden kunt ervaren? Binnenkort kan het in De Florijn! Wonen midden in het centrum van Putten op een steenworp afstand van de mooie natuurgebieden die de Veluwe rijk is én op loopafstand van alle dagelijks benodigde voorzieningen. Wat wenst u nog meer?
Over De Florijn
Midden in het centrum van Putten wordt binnenkort gestart met het nieuwbouwproject De Florijn. Dit project ontleent zijn naam aan het voormalig kantoor van de Rabobank dat tot voor kort gevestigd was in dit gebouw en natuurlijk aan de historie die vooraf ging aan het tijdperk van de euro.

Het project bestaat uit in totaal vijf zeer hoogwaardige appartementen die variëren van circa 100 m2 tot 160 m2 groot. De appartementen zijn gebouwd op basis van moderne wensen en zijn allen toegankelijk via een gezamenlijke lift en trappenhuis in de centrale hal. Elk appartement is ruim opgezet beschikt over minimaal één eigen royale buitenruimte in de vorm van een loggia of een dakterras.

Meer weten over de appartementen? Ga dan naar de projectwebsite www.deflorijnputten.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
Florijn Putten
Koopwoningen
5
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden