Schauwzicht

Putten - Putten
Actueel aanbod

€ 630,- tot € 630,-

Kenmerken

Woonoppervlak
72 m2
Aantal slaapkamer(s)
2

Over dit project

Er worden 39 sociale huurwoningen voor senioren ontwikkeld aan het Schauwplein.
De appartementen zijn verdeeld over 4 bouwlagen.

Schauwzicht ligt aan de Engweg en langs het parkeerterrein van het Medisch Centrum. De locatie en de appartementen zijn bij uitstek geschikt voor mensen die zo lang mogelijk hun zelfstandigheid willen behouden en de regie over hun leven in eigen hand willen houden.

Indeling appartementen
Via een ruime, L-vormige hal komt men de woning binnen. Via deze hal zijn alle ruimtes in de woning te betreden. De ruime woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van ca 27m2. De hoofdslaapkamer (ca. 15,5m2) is te bereiken via de hal, maar staat door middel van een schuifdeur ook rechtstreeks in verbinding met de royale badkamer met tweede toilet (ca. 7m2). De badkamer is overigens ook te bereiken via de hal. Verder beschikt ieder appartement over een logeerkamer (ca.9,5m2), een apart toilet en een inpandige bijkeuken/berging (ca. 3m2) waar een opstelplaats is voor de wasmachine en droger. Het balkon heeft een afmeting van ca. 8m2 en deze is, net als de ruimtes in de woning, groot genoeg om met een rolstoel te kunnen manoeuvreren. Elders in deze brochure treft u een plattegrond aan.

Veelzijdig project
Het project aan het Schauwplein is in zijn totaliteit omvangrijk en veelzijdig met mooie voorzieningen. Er is een brasserie, een kapsalon en een praktijk voor fysiotherapie. De brasserie is een ontmoetingsplek voor de hele wijk. Men kan elkaar treffen voor een kopje koffie, maar ook om gezellig te eten. De brasserie wordt mede gerund door mensen met een verstandelijke beperking in samenwerking met ’s Heerenloo. Verder worden er in de Schauw tegen betaling diverse activiteiten georganiseerd, waaraan ook de bewoners van Schauwzicht kunnen deelnemen.

Openbare voorzieningen
De appartementen komen op ongeveer 5 minuten loopafstand van het centrum. Hier bevinden zich diverse winkels, zoals supermarkten, slagerij, bakker, slijterij etc. De bushalte bevindt zich aan de Dorpsstraat e ongeveer 8 minuten loopafstand vanaf de appartementen. Lijn 103 Amersfoort/Nunspeet en lijn 107 Putten/Wageningen.

De Groene Scheg
Het gehele complex grenst min of meer aan het park De Groene Scheg. Dit park biedt ontspanning voor elke leeftijd. Er is een speellint voor de kleintjes en voldoende ruimte om te sporten en te wandelen. Er staan bankjes waar het goed toeven is en waar men elkaar kan ontmoeten. De fiets- en wandelpaden zijn gescheiden, zodat veiligheid is gegarandeerd.


Maximaal verzamel jaarinkomen ยค 45.000,-
Leeftijd : minimaal 55 jaar

Meer informatie

Kenmerken

Project
Schauwzicht
Start verhuur
Verhuur gestart
Huurwoningen
39
Huurprijs
€ 630,- tot € 630,-
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Bijgebouwen
Berging (steen)
Eigendom
Huur
Verwarming
Warmte Koude Opslag (WKO)
Overige
Lift
Voorz. binnen 1 Km.
Apotheek, Basisschool, Busstation, Huisarts, Kinderdagopvang, Restaurant/cafetaria, Supermarkt, Tandarts, Voortgezet onderwijs, Winkelcentrum, Zwembad

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden