Putten-Zuid

Putten - Putten
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
50 - 400m2

Over dit project

Putten Zuid - Nieuwbouw in Putten
Waar laat u uw droom woonwensen in vervulling gaan? In Putten kan het, daar zal straks een nieuwe woonwijk voor ca. 2.000 mensen ontwikkeld worden. Een van de mooiste plaatsen van de Veluwe waar het echt kwalitatief wonen is op een rustige plek met alle ruimte voor uw ideale woning. Maak nu al uw interesse bekend en doe straks mee met het woonwensen onderzoek zodat Putten Zuid precies aansluit bij uw ideale woonsituatie!

Locatie
De nieuwe wijk ligt vlakbij diverse belangrijke ontsluitingswegen en biedt een unieke plek zonder daarbij concessies te hoeven doen aan voorzieningen of bereikbaarheid. Het centrum van Putten is vlakbij en dankzij de goede ligging zijn ook grote steden zoals Amersfoort, Utrecht en Amsterdam binnen 35 minuten te bereiken.

Putten biedt voor ieder wat wils, wandelen of de hond uit laten in de mooie bossen op steenworp afstand of toch liever watersporten op het Veluwemeer?

Belangstelling?
Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in Putten en als eerste weten wanneer de woningen beschikbaar komen? Schrijft u zich dan in voor het project en u krijgt automatisch al het nieuws van deze nieuwe ontwikkeling als eerste binnen!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Putten-Zuid
Type woningen
2-onder-1-kap, Appartement, Eengezinswoning, Geschakeld, Overig, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Carport, Garage, Overdekte parkeerplaats, Parkeerplaats, Parkeerplaats eigen terrein
Tuin
Tuin op het Westen, Tuin op het Zuiden, Tuin Rondom
Bijgebouwen
Berging (steen), Bijkeuken
Eigendom
Volle eigendom
Verwarming
Vloerverwarming
Voorz. binnen 1 Km.
Basisschool, Huisarts, Strand, Supermarkt, Trein/tramstation, Winkelcentrum

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden