Bakkershof

Putten - Putten
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In het centrum van Putten wordt het project Bakkershof gerealiseerd. Dit project ontleent zijn naam aan de historie van het gebied en uiteraard aan de karakteristieke Bakkerstraat die al slingerende het centrum van Putten binnenloopt. Putten kent een rijke historie welke terug te zien is in de oude karakteristieke bebouwing van het centrum, waardoor een gezellig en sfeervol straatbeeld met een mix van diverse functies ontstaat.

Het project bestaat uit in totaal zeven appartementen van ca. 45 m² tot ca. 68 m² groot, welke gelegen zijn boven één van de gezelligste winkelstraten van het dorp. De appartementen zijn gebouwd op basis van moderne wensen en zijn allemaal toegankelijk via een gezamenlijke lift. Er zijn verschillende woningtypes beschikbaar: van ruime appartementen aan de Bakkerstraatzijde tot aan een karakteristiek appartement met een fantastische vrije hoogte gemaakt in de originele dakopbouw aan de Kerkstraat.

Meer weten over de woningen? Via de projectwebsite is er meer informatie beschikbaar!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bakkershof
Start verkoop
Verkoop gestart
Woningen
7 van 7 beschikbaar
Type woningen
Appartement

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Putten.

Aanmelden